Adam, /Kraljevi ulice, III deo, Dejan Pavkov/

Categories: Događanje kulture
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 05/07/2016

Sekina, Adam, Beba
Adam leti za Njujork. Sekina putuje na svoj način u Njujork i svratila je u avion kao energija i pustila Adama u svoju svest. Ona ne može u njegovu.
Sekina : – Beba ti je žena i znam da znaš čija je inkarnacija. Nisi do sada dozvoljavao da je kontaktiram, zašto sada tako naglo želiš da je vidim? .
Adam : – Ja verujem da kad neko kaže istinu, neku vrstu unutrašnje istine, uvek će biti shvaćen. Samo sa istinom čovek je plemenit. Nema lepšeg osećanja od osćaja plemenitosti.
Sekina : – Generalno život, nas stvorenih, ne rođenih, ljudi, uvek stvara mogućnost sastavljanja delova u celinu. Život se, pre svega, sastoji od pojedinačnih kadrova, kao mozaik, od pojedinačnih fragmenata različitog kolorita i teksta. I može biti da je svaki od pojedinačnih fragmenata posmatran sam za sebe bez ikakvog značaja. Ali unutar života kao celine fragment postaje apsolutno neophodan element celine, on postoji samo unutar te celine. Zato je život, a ne ideja života, važna u smislu da nema i ne može biti ni jednog fragmenta u životu koji nije osmišljen u funkciji konačno beskonačnog.
Adam : – I svaki pojedinačan fragment je obojen, da tako kažem, zajedničkim smislom čitave celine. To jest, fragment ne funkcioniše kao autonomni simbol već postoji jedino kao deo jednog jedinstvenog i originalnog našeg, ljudskog sveta.
Sekina : -Ako živiš život iskren nikada on neće biti tajna drugima.
Adam: – Ne živiš radi drugih, niti oni radi tebe, ali ako iskreno postupaš ispada da živite jedni za druge svoj duhovni smisao.Ako u životu izmišljaš stvari drugi te ne osećaju kao svoga. Zbunjeni sui i ko zna, ni oni sami ne znaju, kako će postupati dalje.
Sekina : – Razumeli smo se. Vidim Bebu krevetu, sanja te. Idem joj u san – sve ću oko nje da procunjam i pustiću je da se sama probudi. Legendarna je bila u orginalu. Koju će sada legendu od sebe napraviti? Baš si tvrd. Ne puštaš nikoga ka njoj.
Adam : – Ljudi joj ne mogu ništa jer ih zna na svoj poseban način od Boga dat. Navikavam je na ‘anđele’… još ne veruje da vas ima sem na sofisticiran način.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 4/April 2013
Brifing 4/April 2013
“Sporazumevanje u bridžu” Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
"Sporazumevanje u bridžu" Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
Kalendar
July 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Arhiva

Welcome , today is Wednesday, 18/07/2018