Đavolja deca

Categories: Beleška
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 13/08/2018

Đavolja deca
Bog I Đavo znaju svoje puteve – ostali su zaostali po toj vrsti pameti.
Razlikovanje dobra I zla je nemoguće. Takvo nešto ne može da postoji. Nema logike u njihovom odnosu. Sve je stvar gledišta a gledište je uvek interes.
I kako tada?
Živiš život trudeći se da daš smisao životu a ne postojanju sebe, neke grupe, nacije, vere ili užasne li pameti – državi. Još ako je ta država crkva tada je jasno da su to đavolja deca.
Deca začeta iz silovanja su đavolja deca. Vatikan ne dozvoljava aboprtuse upravo iz tih razloga – potrebna su im đavolja deca. Mantiojaši, svih vrsta mantija I uniformi su đavolja deca,. Đavolje dete ne mora da se za vreme svoga života pojavi kao đavolje dete već u nekoj generaciji, hiljaditoj generaciji posle se javi. Javi se kada je đavoljovom znanju potrebno.
144.000.hiljade pravednika je prevelika brojka ako se posmatra istorija ludila ratovanja. Prevelika. Ljudski rod traje iz razloga što te brojke ljudi van đavolje dece još nije dosegnut.
Roman u tri knjige ‘Gretchen’ Liesenhoff-a je zabranjen u Nemačkoj. U post Hitlerovskoj Nemačkoj žena je bilo koliko hoćeš I sve plodne, priča priču autor romana. Odakle deca? Od silovanja ili samoprodaje. Staljin je izdao naredbu da se Nemice siluju I posle upotrebe ubiju. Prvi deo Rusi, natopljeni krvlju rata, su ispoštovali drugi nijesu nikako. Tek pojedinačno. Nemačka je posle rata brzo obnovila svoje stanovništvo sa đavoljom decom. Teško da mogu migrantima da pojačaju božje prisustvo.
Španija sa pamćenjem inkvizicije, robovima svih nacija i rasa do kojih su svojim galijama uspevali da stignu, leglo je đavolje dece. Katalonija je užas sam po sebi po istoriji državnog gusarstva.
Đavolje dece nakupilo se po svim meridijianima kuda su se kretali kolonizatori Velike Britanije, Francuske, Španije, Portugalije. Nakon dekolonizacije vlastele kolonija su pobegle. Kuda? Kuda već tamo odakle su im beli gospodari.
Zrelo je doba na planeti da se izmakne elektronski štit postavljen oko planete I pusti oluja elektrona kosmosa da poravna žive organizme sa prahom od koga su nastali.
U početku beše reč I na kraju će biti reč.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 4/April 2013
Brifing 4/April 2013
Najnoviji komentari
  “Sporazumevanje u bridžu” Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
  "Sporazumevanje u bridžu" Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
  Kalendar
  November 2018
  M T W T F S S
  « Oct    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
  Arhiva

  Welcome , today is Monday, 19/11/2018