Dejan Pavkov, Kraljevi ulice

Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 07/03/2017

Sara_Layout 1

Alahu ekber – Bog je velik – nije – veći je nego što možemo misliti

Svojevremeno, dok sam bio mlad profesor, to nije bilo tako davno, eto… da kažem prošle godine, govorio sam da sve što mi se kaže, iz bilo koje oblasti, mogu tumačiti drugom. Ima samo jedan uslov: da je meni ta stvar jasna.
Danas sam otišao korak dalje – mogu učiti drugoga, sa ubeđenjem, i onom što meni nije jasno. Evo odmah primera: Svetlost, gravitacija, zračenje…fizičarima nije jasno, ne znaju šta je svetlost, gravitacija, etc
Fizičari, čim nemaju dovoljno matematike, okreću se filosofiji, njom se toliko muče da po neki poludi i izvrši samoubistvo (Ludvig Bolcman).
Ja neću samoubistveno poludeti iz filozofskih razloga. Mogu iz Bigl razloga. Bigl to je najružniji pas na svetu koji zna da je mnogo ružan. Ima ga moja prijateljica … tu ću priču pričati drugom prilikom.
Dakle : Fizičari ne znaju šta je svetlost, gravitacija i sva druga zračenja. Kako god da okrenu problem crno zaključuju ‘ako više ikog bude da to vidi’.
Svetlost je kretanje fotona. Foton je čestica koja nema masu. Gravitacija je kretanje gravitona. Graviton je čestica koja nema masu. (Čestice bez mase su kvanti). Prilikom sudara fotona, pri odrđenim jako visokim temperaturama, stvara se čestica koja ima masu. Najmanja čestica koja ima masu je elektron. Čim je stvoren electron stvoren je antielektron – pozitron. Još su Grci znali da nema ništa što nema svoj minus ili nema minusa koji nema svoj plus. Ako nema svoj antipod tada je sam sebi antipod. Najlakše čestice posle elektrona i popzitrona su mioni. I mion i anti mion, kao i electron i positron, imaju raziličito naelektrisanje (-,+), istu masu i isti spin (stanje rotacije). Da bi sudar dva fotona (čestica bez mase) proizveo česticu sa masom (elektron ili pozitron) fotoni moraju da imaju energiju minimum 6.hiljada miliona stepeni K. (po Kelvinu – od apsolutne nule a ne od nule topljenja leda). To je prilična temperatura ako uzmemo u obzir da je temperatura u centru Sunca ‘svega’ 15 miliona – stepeni.
Alahu ekber, kao što vidimo, po pameti uopšte nije zajebancija.
Moj glavni junak je Adam. Njegovo sin Set se upravo vratio iz galaksije Andromeda (M31). Tamo je bio sa, kćerkom Isusa Hrista i Magdalene, Sarom. Andromeda je spiralna galaksija najbliža našoj galaksiji sadrži tri puta desethiljada miliona Sunčevih masa.
Jedva čekam da vidim kakva su iskustva Sare i Seta i kako će da se ponašaju sa nama.
Setova mama, kako u kojoj reinkarnaciji, stalno se pijani. Do bola je promiskuitetna. Isus i Magdalena su u vezi koju ne prikidaju i za razliku od besne Eve ne besne. Adam oscilira, vrlo oscilira – sada mu je Bog lično dao komandne moći iznad moći Anunaka (Isusa, Jovana krstitelja, Mefista i ostale bulumente anđela i đavola koji mogu da se transformišu u organizme čoveka pa pod okriljem čoveka rade gluposti).

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 1/JANUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
BRIFING 2/FEBRUAR 2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 3/Mart2013
Brifing 4/April 2013
Brifing 4/April 2013
Najnoviji komentari
  “Sporazumevanje u bridžu” Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
  "Sporazumevanje u bridžu" Mr. Dejan Pavkov, biblioteka na Tasosu (Potos), Grčka
  Kalendar
  November 2018
  M T W T F S S
  « Oct    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
  Arhiva

  Welcome , today is Monday, 19/11/2018